Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» caută voluntari


Ai peste 18 ani şi doreşti să ajuţi la dezvoltarea şi promovarea conceptului de «Centru Artistic Baia Mare»?
Acum poţi realiza acest lucru alegând să fi voluntar la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», situat în strada 1 Mai, nr. 8.

În vederea bunei desfăşurări a evenimentului internaţional Noaptea Muzeelor, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» are nevoie în data de 18 mai 2013, între orele 16:00 – 24:00, de voluntari care să ghideze vizitatorii prin spaţiile expoziţionale. Sinteza programului de sâmbătă, 18 mai 2013, poate fi consultată aici.

Ceea ce vă putem oferi este un spectacol de culoare şi de muzică, pictură pe faţă, prezentări, filme documentare, multă aglomeraţie dar şi o adeverinţă de participare precum şi posibilitatea de vizitare gratuită ori de câte ori a muzeului nostru timp de un an de zile.

Dacă consideri că ţi-ar face plăcere să participi la buna-desfăşurare a acestui eveniment în cadrul Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» aşteptăm să ne trimiţi datele tale de contact şi o scurtă scrisoare de intenţie la adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com.

Scrisoarea de intenţie trebuie să ofere un răspuns la întrebarea: de ce îţi doreşti să fi voluntar la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»?

Persoanele selectate vor fi contactate vineri, 17 mai 2013, până cel târziu la ora 12:00. Întocmirea legitimaţiei de voluntar se va face pe baza actului de identitate.

voluntariat 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: