Masa rotundă „Muzeul de Artă – un instrument important de educaţie nonformală”


Comunicat de presa proiect 1

 COMUNICAT DE PRESĂ

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» are plăcerea să vă invite în data de 28.04.2014, ora 14:30, la masa rotundă cu titlul „Muzeul de Artă – un instrument important de educaţie nonformală”, ce se va desfăşura la sediul muzeului din str. 1 Mai, nr. 8, Baia Mare.

Evenimentul este prima activitate din cadrul Proiectului Concurs „Amintiri dintr-un tablou” realizat în anul 2014 cu sprijinul Municipiului Baia Mare, prin programul anual de finanţări nerambursabile de la bugetul local, acordate pentru activităţi nonprofit de interes general în domeniul cultural.

În cadrul mesei rotunde va avea loc o scurtă prezentare a proiectului şi se va analiza caracterul său interdisciplinar ca formă de dezvoltare a creativităţii şi a gândirii divergente. De asemenea, vor fi dezbătute aspecte precum: importanţa muzeelor ca factor generator de creştere economică şi necesitatea promovării valorilor culturale şi spirituale generate de arta plastică băimăreană. Evenimentul se va încheia cu premierea finaliştilor participanţi la concursul de eseuri din ediţia precedentă.

Cu deosebită consideraţie,
Emese Bonta – Pedagog muzeal
Coordonatorul proiectului „Amintiri dintr-un tablou”
adresa de mail haiduemese@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: