Expoziţia «Fascinaţia reînnoirii», Art Safari, Bucureşti


În cadrul pavilionului de artă Art Safari, peste 7.900 de persoane au admirat lucrările expuse la standul muzeului nostru. Chiar dacă ne-am dat toată silinţa să ţinem o evidenţă cât mai exactă, datorită numărului mare de persoane este posibil ca nu toţi vizitatorii să fi primit biletul de vizitare gratuit din partea noastră.

Expoziţia «Fascinaţia reînnoirii» a prezentat lucrări din expoziţia permanentă a muzeului nostru, fiind foarte îndrăgită de vizitatori. Astfel, am avut plăcuta surpriză de a întâlni persoane dornice să revadă lucrările expuse pe parcursul celor trei zile.

Vizitatorii au manifestat interes şi faţă de publicaţiile muzeului nostru, vânzările cumulate ajungând la suma de 2.697 lei. Cea mai bine vândută carte poştală a fost „Traian Bilţiu Dăncuş – Pereche maramureşană” (44), urmată de „Ilie Cămărăşan – Jocul Găinii” (39) şi „Dimitrie Bascu – Copaci pe malul Sasarului” (37). Boramisza Tibor a fost de asemenea apreciat de vizitatori, fiind vândute 82 de ilustrate cu lucrări ale artistului. Cele mai bine vândute publicaţii au fost broşura de prezentare a Centrului Artistic Baia Mare şi monografia artistului Arthur Verona.

Mulţumim tuturor vizitatorilor pentru interesul acordat şi promitem să le facem în curând o nouă surpriză.

Mai multe poze pot fi vizualizate aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: