Ne vedem la Street Delivery 2019!


Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» se alătură anul acesta evenimentului Street Delivery și vă dă întâlnire duminică, 30 iunie, de la ora 20,00 în Parcul Scriitorilor (Cinema Dacia) să reconstituim împreună peisajul urban!

Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» prezintă, în expoziția permanentă și în expoziția de la Colonia Pictorilor, multe lucrări care înfățișează diverse ipostaze ale orașului nostru. Invităm băimărenii să viziteze expozițiile, să aleagă o astfel de pictură și să îi caute  “echivalentul urban contemporan”.  Să facă o fotografie care surprinde (aproximativ) același “peisaj urban” și să o trimită prin e-mail, pe adresa muzartbm@yahoo.com, sau să o aducă la muzeu.

Noi vom analiza fotografiile, le vom compara cu capodoperele, iar duminică vom amenaja o instalație in care vom include cele două perspective, cea a pictorului consacrat și cea a fotografului contemporan, analizând tocmai „ce-a vrut să zică autorul”.

StreetDelivMuzeu2

Despre Oana Enășel
Referent de specialitate, Compartiment Programe, Marketing și Promovarea Produselor Culturale Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» muzartbm@yahoo.com

One Response to Ne vedem la Street Delivery 2019!

  1. Pingback: Foto Safari Urban continuă #LaNoiLaArtă! | Muzeul de Artă Baia Mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: