Program şi taxe de vizitare


Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» poate fi vizitat de marți până duminică între orele 10 – 17. Ultima oră de intrare în muzeu este 16:30. Luni muzeul este închis pentru vizitare.

Persoanele/grupurile care doresc ghidaj de specialitate este recomandat să efectueze o programare prealabilă la numărul de telefon: +40 262 213 964. Prestarea acestui serviciu nu este inclusă în preţul biletului de vizitare, doritorii trebuind să achite biletul de ghidaj în valoare de 30 lei. Fotografierea în muzeu este permisă exclusiv pe baza unei taxe foto în valoare de 20 lei.

Taxele de vizitare sunt:

Tarife ro_web
Tarife en_web bune
Tarife mag_web

7 Responses to Program şi taxe de vizitare

  1. Rodica Muresan says:

    Este o pierdere ca măcar pe timpul verii să nu aveti un program mai lung sau măcar sâmbăta și duminica. Eu voi avea un grup de voluntari spanioli dar având în vedere că vor avea un program de lucru fix pâna la ora 17, vor fi privați de a vedea muzeul. In duminica cât vor fi aici au programată o altă excursie.
    Rodica Muresan

    • Stimata doamna Rodica,

      La cerere, daca avem grupuri de vizitatori anuntate, ne putem extinde programul. Asadar, veti putea vizita muzeul si dupa ora 17 daca ne spuneti exact in ce data doriti sa realizati acest lucru, si de la ce ora. De asemenea, ar fi util pentru noi sa ne comunicati si numarul de persoane din grup. Daca doriti ghidaj de specialitate trebuie anuntat si acest lucru. Programarea puteti sa o realizati aici sau prin e-mail la adresa: muzartbm@yahoo.com.

      Va multumim pentru interesul acordat muzeului nostru si speram ca vom avea onoarea de a fi vizitati de catre dumneavoastra impreuna cu grupul de voluntari spanioli.

      Cu deosebit respect,
      Izabela Pop

  2. Pingback: Obiective turistice vizitabile Baia Mare | Photoblog -nu doar fotografie

  3. Gheorghiu Silvia says:

    Pe timpul verii cred ca ar trebui sa fie deschis si luni . Suntem un grup de turisti din Pitesti care vom fi luni , 21 august , in Baia Mare. Am fi vrut sa vizitam si acest muzeu . Pacat ca nu se poste . Sper sa schimbati programul pana atunci , tinand cont ca luna august este o luna a concediilor si vin in zona multi vizitatori .

    • izabelapop says:

      Vă mulțumim pentru interesul acordat muzeului nostru. De regulă, ziua de luni este destinată efectuării curățeniei în muzeu, acesta fiind motivul pentru care este închis pentru public. Totuși, atunci când există solicitări exprese, ne face o deosebită plăcere să primim vizitatori și în zilele de luni. Așadar, vă rog să ne aduceți aminte cu câteva zile înainte de 21 august faptul că doriți să vizitați muzeul într-o zi de luni și nu va fi nici o problemă în acest sens.

      Vă așteptăm 🙂

      Izabela Pop

  4. Visc Nicolae says:

    Participati la programul NOAPTEA MUZEELOR din 14.05.2022 ?

Lasă un comentariu