Portretul în arta băimăreană – expoziție temporară prezentată online


Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

prezintă exclusiv online expoziția temporară

PORTRETUL ÎN ARTA BĂIMĂREANĂ 

curator dr. Ioan Angel Negrean

Expoziția temporară tematică va fi prezentată online în intervalul noiembrie 2020 – februarie 2021. Vă invităm să citiți descrierea expoziției redactată de curatorul acesteia, dr. Ioan Angel Negrean, completată de o privre de ansamblu asupra lucrărilor alese de domnia sa, în galeria de mai jos:

Publicul nostru poate admira lucrările aici (pe blogul muzeului) și prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook – @MJACABM și Instagram – @muzartbm). Vom pătrunde treptat în profunzimea expoziției (vedeți aici mai multe imagini), cu ajutorul informațiilor bio-bibliografice și a imaginilor cu detalii ale picturilor. Vom profita de accesibilitatea instrumentelor online pentru a savura cu adevărat discursul artistic, în tihnă, în contextul ales!

Deși expoziția este așezată pe simezele muzeului, siguranța și starea de sănătate a vizitatorilor și a personalului Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» este prioritară. Instituția noastră rămâne așadar închisă pentru public. Așteptăm scăderea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-Cov-2 și relaxarea măsurilor de siguranță pentru a putea relua vizitarea și fizic, la sediul nostru. Vă anunțăm din timp toate modificările!

Actualizăm articolul despre expoziție pe măsură ce publicăm mai multe fotografii ale. lucrărilor de artă. Aici găsiți cel mai recent articol depre „Portretul în arta băimăreană”, completat de perspective din expoziție (1) și (2), precum și de imagini individuale ale lucrărilor, însoțite de informații suplimentare.

dr. Ioan Angel Negrean, 

Coordonator Compartiment Programe Educaționale, Marketing

drd. Oana Enășel, 

Referent marketing

Despre Oana Enășel
Referent de specialitate, Compartiment Programe, Marketing și Promovarea Produselor Culturale Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» muzartbm@yahoo.com

4 Responses to Portretul în arta băimăreană – expoziție temporară prezentată online

  1. Pingback: Muzeul Judeţean de Artă | "Portretul în arta băimăreană", o privire de ansamblu | eZiarultău

  2. hntrains says:

    Ce sint semnele acelea negre de sub tablouri?

    Muzeul nu se va mai putea vizita altfel o vreme?

    Vom putea vedea si imagini ale fiecarui tablou expus in parte?

    • Oana Enășel says:

      Sub tablouri se află etichetele cu numele autorului, denumirea lucrării și alte informații bio-bibliografice.

      Muzeul este închis deocamdată. Expoziția permanentă este în renovare în pregătirea aniversării a 125 de ani de la fondarea Centrului Artistic Baia Mare. Expoziția temporară este pregătită, însă rămâne închisă până la relaxarea măsurilor impuse de Comitetul pt Situații de Urgență Maramureș.

      Lucrările din expoziția „Portretul în arta băimăreană” vor fi prezentate individual, pe rând, însoțite de informații suplimentare aici și pe rețelele noastre de socializare.

Lasă un comentariu